En Fazla Tercih Edilen Bileklik Modelleri

Günümüzde bileklikler, aksesuarlar arasında en fazla tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Bilekliklerin, herkese hitap etmesi ve her tarza kolaylıkla uyum sağlaması da en fazla tercih edilmesinin nedenleri arasında yer alıyor. Özellikle de ip örgülü ve ham maddesi çelik olan bileklikler hem spor hem şık durduğundan çok fazla ilgi görüyor. İdin Steel Takı markası olarak bizler de en fazla ilgi gören bu iki bileklik türünün en iyisini üretmeye çalışıyoruz. Tamımı kendi üretimimiz olan bu bilekliklerden çelik bilekliklerimiz:

·         En yüksek ayar olan 316L ayar çelikten üretilmiştir.

·         Ürünlerimizde kullanılan çelikler anti alerjik özellik göstermektedir. Bu sayede de çeliğe alerjisi olan kişiler bile bilekliklerimizi hiçbir alerjik tepki göstermeden rahatlıkla kullanabilirler.

·         Çelik bileklik tasarımlarımızdan olan deri kordonlu bilekliklerimizde kullandığımız deriler hakiki deridir. Bu da bilekliğin daha kaliteli durmasını sağlamaktadır.

·         Bilekliklerimiz tamamen kendi üretimimiz olduğu için de oldukça sağlıklıdır.

 

Çok SatanBilekliklerimiz

Bileklikler, takı dünyasında her kesime hitap edebilen takılardandır. Bu nedenle de çok satanlar listesinde genellikle bileklik kategorisi yer almaktadır.  Markamızın çok satan bileklik kategorisinde ise:

·        Doğal taşlı bileklik

·        Çelik zincirli bileklik

·        Kelepçe çelik bileklik

·        Hematit örmeli bileklik

 

Ürünlerimiz öne çıkmaktadır. Çok satan bu bilekliklerimiz arasından ise doğal taşlı bileklikler en çok sevilen bilekliklerimizdir. Bu bilekliklerimizde yer alan taşlar tamamen doğaldır. Bu nedenle de kullandığınızda size olumlu enerji verecektir. Ayrıca bilekliklerimizde yer alan örgü tasarımı da bilekliğimizin hem şık hem de spor durmasını sağlamaktadır. Bilekliğimizde kullandığımız taşlar kendiliğinden desenlidir ve farklı renk seçenekleri mevcuttur. Doğal taşlı bilekliklerimizden mat siyah renkte olanlar çok satanlar listesinde başta yer alıyor. Sizler de eğer hem şık hem spor duran bu bilekliklerimizden sipariş vermek isterseniz www.idin.com.tr internet adresimizden sipariş oluşturabilirsiniz. Ürünlerimizi mağazanızda satışa sunmak için toptan sipariş seçeneğini  seçebilirsiniz. İdin steel markası olarak satışlarımızda güvenliği ve hızı ön planda tutmaktayız. Bu nedenle Türkiye’nin her yerine en hızlı şekilde gönderim sağlamaktayız. Ayrıca çok satanlar listemizde sadece bilekliklerimizle değil diğer takılarımızla da karşılaşabilirsiniz. Diğer aksesuarlarımız hakkında daha detaylı bilgiye de sitemiz üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

 

En Şık En Tarz Bileklikler

Bilekler, hem tarz yansıtan hem de çok şık duran takılar arasındadır. Bu nedenle de en çok tercih edilen ürünlerdendir. İdin Steel takı markası olarak bizler, en şık ve en tarz bileklikler üretmek için çalışmaktayız. Tamamı kendi üretimimiz olan takılarımızın ve bilekliklerimizin sağlığa zarar vermemesi için de en kaliteli ürünleri kullanarak satışa sunuyoruz.

En şık ve en tarz seçilen bileklik modelimiz ise kordonlu çelik bilekliklerimizdir. Bu bilekliklerimizde kullandığımız kordon, hakiki deridir. Çelik kısmı ise en yüksek ayar çelikten üretilmiştir. Bilekliklerimizde kullanmış olduğumuz çelik, uzun süreli kullanımlarda herhangi bir kararma göstermemektedir. Bu nedenle de bilekliklerimizi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Hem çeliğin şıklığı hem de deri kordonun yarattığı tarz ise oldukça ilgi görmektedir. Deri kordonlu çelik bilekliklerimizi satın almak için internet sitemizi ziyaret edebilir veya sitemizde yer alan iletişim kutusundan mağazamızın adresini öğrenebilirsiniz. Sitemiz üzerinden ve mağazamızdan dilerseniz toptan bileklik siparişi de verebilirsiniz. İnternet sitemizde sadece bileklikler değil; yüzük, kolye, hızma gibi tüm aksesuarlara da yer vermekteyiz. Bilekliklerimiz, küpelerimiz, piercinglerimiz, yüzüklerimiz ve diğer tüm takılarımız hakkında daha fazla bilgi almak için müşteri destek hattımızı veya whatsapp iletişim numaramızı kullanabilirsiniz.